Produsen perkakas lan cetakan nyata

Tanggung jawab lan sabar pabrik cetakan China

Pelanggan kita ing Pasar Global

  • bmw
  • Yuasa
  • flex
  • hongda
  • benz
  • Bentley
  • Toyota
  • Audi
  • volvo
  • beee

Sertifikat ISO 9001:2015
Tulung desain sampeyan cocog kanggo perkakas
Pangiriman pas wektune kanggo mesthekake wektu peluncuran bagean sampeyan
Layanan telpon 24/7 kanggo nulungi panjaluk sampeyan
Manajemen sing fleksibel lan pengalaman sing sugih ndadekake karya sampeyan luwih efektif
Layanan siji mandeg kanggo ngirit energi kanggo proyek lengkap
Kunjungan taunan menyang pelanggan lan rapat video kanggo nggawe komunikasi adhep-adhepan kasedhiya
Pabrik manufaktur nyata kanggo ngirit biaya lan wektu
Tanggepan lan laporan pas wektune kanggo mbantu proyek sampeyan bisa dikontrol

  • Mold Making

    Nggawe Mold

    Kapabilitas Nggawe Mold Kalebu cetakan injeksi plastik lan manufaktur cetakan cetakan aluminium kanggo industri Otomotif, telekomunikasi, I ...
  • Plastic Injection Molding

    Molding Injeksi Plastik

    Plastik Injection Molding Suntime duwe mesin injeksi saka 90 ton nganti 400 ton, ora mung bisa digunakake kanggo uji coba cetakan nanging uga mbantu para pelanggan supaya ...
  • Precision Machining

    Mesin Presisi

    Layanan Mesin Logam Kalebu mesin CNC, Turing CNC, Penggilingan CNC lan liya-liyane.Kanggo komponen cetakan mesin utawa bagean logam liyane mesin suc ...
  • Value added service

    Nilai tambah layanan

    Rapid prototyping, Silicon komprèsi, Die casting bagean, Metal stamping, Jigs & Fixture lan solusi siji mandeg.
Pengin ngerti yen desain sampeyan apik kanggo perkakas?
Pengin mriksa manawa anggaran perkakas sampeyan bisa luwih murah?
Pengin ngerti luwih lengkap babagan kita minangka referensi pemasok mangsa ngarep?
maca liyane