Pembuatan cetakan unscrewing otomatis & bahan PPSU cetakan suhu dhuwur

Pembuatan cetakan unscrewing otomatis & bahan PPSU cetakan suhu dhuwur

Katrangan singkat:

Jamur Suntime duwe pengalaman pirang-pirang taun nggawe cetakan kanggo cetakan unscrewing otomatis lan alat suhu dhuwur.Suhu jamur bisa tekan 160 ~ 180 derajat.Cetakan tliti dhuwur kanthi toleransi kurang saka +/- 0.02mm.Proyèk loro iki uga cetakan rongga Multi (4 rongga).


Rincian

Tag produk

Pambuka produk

Proyek unscrewing otomatis suhu dhuwur nduweni suhu cetakan 160 derajat lan suhu resin 380 derajat.Jamur rongga 4 iki nduweni wektu siklus 39 detik, lan gerakan unscrewing banget.Part punika toleransi dhuwur karo kurang saka +/- 0.02mm.Parts digunakake ing piranti sistem banyu segara jero.

Paramèter

Piranti lan Jinis Produk sistem banyu kanthi otomatis mbukak cetakan rongga 4, bahan PPSU, cetakan suhu dhuwur
Jeneng bagean PISTON MINI
resin PPSU
No rongga 1*4
Mold Base LKM S50C
Baja saka rongga & inti H-13 HRC48-50 / H-13 HRC48-50
Bobot alat 430KG
Ukuran alat 493X454X440
Tekan Ton 120T
Mold urip 800000
Sistem injeksi Cetakan pelari kadhemen
Sistem pendinginan 160 ℃
Sistem Ejeksi unscrewing dening motor lan gear wheel
Titik khusus suhu cetakan 160 ℃, suhu bahan 380 ℃.
kangelan unscrewing Gamelan banget, wektu siklus 39'S, toleransi +/-0.02mm.
Wektu timbal 5 minggu
Paket Kertas lan film anti karat, lenga anti karat lan kothak plywood
Packing barang Sertifikasi baja, desain alat 2D & 3D akhir, dokumen hot runner, suku cadang lan elektroda…
Nyusut 1.007
Rampung lumahing B-2
Syarat dagang FOB Shenzhen
Ekspor menyang Australia

Nggambar

Kita wis nggawe akeh alat kanggo pelanggan iki.Desainer kita bisa efektif banget, kanggo DFM, bisa rampung sajrone 1 ~ 2 dina, tata letak 2D sajrone 2 ~ 4 dina, lan 3D sajrone 3 ~ 5 dina gumantung saka kerumitan cetakan.Nalika wektu banget urgent, kita biasane nggawe gambar 3D langsung sawise DFM, nanging mesthi, iku kudu adhedhasar persetujuan pelanggan.

1

Umpan balik desain

2

Desain cetakan 3D

3

Desain cetakan 3D

1633433780782

Desain cetakan 3D

Rincian cetakan

Alat cetakan injeksi otomatis mbukak kanthi motor lan roda gigi.Ana akeh piring jampel ing jamur papat sisi minangka suhu jamur dhuwur banget.Jamur rongga 4 iki nduweni wektu siklus ngecor 39 detik lan toleransi bagean kurang saka +/- 0.02mm.

20190225142127-min
5-ppsu-mould-suntime-min
20190225142103-min
4-ppsu-high-temperature-mold-min

FAQ

1. Carane suhu jamur kanggo jamur PPSU iki?
Suhu cetakan yaiku 160 ~ 180 derajat.

2. Kepiye babagan toleransi kanggo bagean sing digawe ing Suntime Precision Mould?
Mold: +_0.01mm, Part Plastik: +_0.02mm lan produk mesin: +_0.005mm.

3. Apa bahan produksi sing biasane sampeyan gunakake?
Kanggo cetakan injeksi plastik, resin kalebu PPSU, PEEK, ABS, PC, PC + ABS, PMMA, PP, HIPS, PE (HDPE, MDPE, LDPE).PA12, PA66, PA66 + Serat kaca, TPE, TPR, TPU, PPSU, LCP, POM, PVDF, PET, PBT... Lan kanggo die casting, bahan aluminium yaiku A380, A356,6061.

4. Apa wektu timbal desain sampeyan?
"DFM: Biasane sajrone 2 dina kerja.
Tata letak cetakan 2D: Biasane sajrone 3-4 dina kerja.
Gambar cetakan 3D: Biasane Ing 4-5 dina kerja.

5. Wilayah ngendi Suntime dumunung?
Pabrik kita dumunung ing kutha Chang An ing Kutha Dong Guan ing sisih kidul China, yaiku papan manufaktur cetakan awal.10 menit menyang Shen Zhen.30 menit menyang bandara Shen Zhen.

6. Kepiye katrampilan Komunikasi sampeyan?
"a). Penjualan lan insinyur sing berpengalaman sing sugih ngetutake proyek lan komunikasi nganggo basa Inggris sing trampil.
b).Layanan gaya 24/7.Manajemen proyek siji kanggo siji.
c).Teka kanggo ngunjungi kapan wae lan tim Suntime ngunjungi pelanggan saben taun.d).laporan mingguan saben dina Senin.(2 laporan seminggu yen perlu).e).Sembarang email mbales ing 24 jam, sampeyan bisa nelpon kita kapan wae, sanajan ing tengah wengi."


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: